Banner Projecten
Opdrachtgever: Brainport Bereikbaar
Locatie: De Kempen, Nederland
Specialisme: Product design, Mechanical engineering, Prototypebouw
Periode: 01-2020 t/m heden

Brainport Bereikbaar is het nieuwe uitvoeringsprogramma in de Brainportregio voor slimme en duurzame mobiliteit, met als doel een optimale doorstroming en bereikbaarheid te creëren in deze regio.    Dit doen ze door mobiliteitsoplossingen te faciliteren en stimuleren die sneller, schoner en gezonder zijn.

B.engineering werkt samen met Brainport Bereikbaar en Accent Adviseurs aan de realisatie van het mobiliteitsconcept F’kes Meerijden.

F’kes Meerijden is een concept waarmee je medio 2023 al liftend kan reizen door de Kempen. Hierbij dragen wij zorg voor het ontwerp, ontwikkeling en bouw van de pilot versie van de F’kes Meerijden zuil.

De belangrijkste ontwerpeisen voor de zuil waren: zelfvoorzienend, ergonomie, hufterproof en een unieke, herkenbare vormgeving.

Momenteel zijn we bezig met de realisatie van deze pilot serie. Op naar een nieuwe, sociale en duurzame manier van reizen door de Kempen.

Meer informatie?

Voor meer informatie over B.engineering en onze mogelijkheden nodigen wij u graag uit voor een kennismaking bij ons op locatie. Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

B.engineering | Rijksmonument De Ploeg, Riethovensedijk 20, 5571 CR Bergeijk (NL) | T +31 (0) 497 21 00 11 | E info@b.engineering Beng Linkedin Beng Twitter