Banner Projecten
Opdrachtgever: GLOW
Locatie: Eindhoven, Nederland
Specialisme: Mechanical engineering, Productie ondersteuning
Periode: 06-2022 t/m 11-2022

Het jaarlijkse lichtfestival GLOW Eindhoven is een grote openbare expositie met 30 lichtkunstenaars uit binnen- en buitenland. De lichtkunstprojecten zijn met elkaar verbonden via een looproute door de gehele stad.  

Tijdens de editie van 2022 heeft B.engineering meegewerkt aan de realisatie van Stay Tuned; een schouwspel van beeld en geluid als uitnodiging om verwonderd en geïnspireerd te raken. Het project bestaat uit een lichtinstallatie, inclusief een projectie op de gebouwen van The Social Hub en het Centraal Station Eindhoven. Midden op het stationsplein zijn 27 alleenstaande lichtelementen te vinden in de vorm van verlichte kubussen.

Deze kubussen vormen de verbindende factor voor het schouwspel, en dienen tegelijkertijd als zit- of sta elementen voor mensen en kinderen om op een verhoging alles beter te kunnen zien.

Een spectaculaire opstelling waar B.engineering verantwoordelijk is geweest voor het design, de engineering en de productiebegeleiding van de lichtelementen.

Meer informatie?

Voor meer informatie over B.engineering en onze mogelijkheden nodigen wij u graag uit voor een kennismaking bij ons op locatie. Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

B.engineering | Rijksmonument De Ploeg, Riethovensedijk 20, 5571 CR Bergeijk (NL) | T +31 (0) 497 21 00 11 | E info@b.engineering Beng Linkedin Beng Twitter