Banner Projecten
Opdrachtgever: MultiToolTrac B.V.
Locatie: Arnhem, Nederland
Specialisme: Mechanical engineering
Periode: 04-2019 t/m 08-2019

MultiToolTrac is een tractor die boeren helpt om de bodem gezond te houden en tegelijkertijd de opbrengst te maximaliseren.

De eerste versie van de MultiToolTrac wordt doorontwikkeld naar een nieuwe versie. Een lichtere en compactere versie die goedkoper te produceren en eenvoudiger te assembleren is. B.engineering heeft voor de nieuwe versie de engineering uitgevoerd van de hydraulische schuifblokken, vooras, achteras en stuurrichting.

B.engineering is de uitdaging aangegaan om het gewicht zo laag mogelijk te houden, door gebruik te maken van standaard staal. Tevens met het doel om de totale kostprijs van de betreffende onderdelen laag te houden. Daarbij is er rekening gehouden met de produceerbaarheid en uiteindelijke montage.

De eerste constructieve idee├źn en schetsen van de verschillende onderdelen heeft B.engineering uitgewerkt tot werktekening voor fabricage inclusief tussentijdse calculatie en berekeningen.

Meer informatie?

Voor meer informatie over B.engineering en onze mogelijkheden nodigen wij u graag uit voor een kennismaking bij ons op locatie. Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

B.engineering | Rijksmonument De Ploeg, Riethovensedijk 20, 5571 CR Bergeijk (NL) | T +31 (0) 497 21 00 11 | E info@b.engineering Beng Linkedin Beng Twitter