Wij ontwikkelen creatieve, effectieve en duurzame oplossingen

Bij B.engineering combineren we onze technische expertise met de multidisciplinaire faciliteiten van ons bedrijf. Hierdoor ontwikkelen wij creatieve, effectieve en duurzame oplossingen voor de uitdagingen die onze opdrachtgevers bij ons voorleggen.

We kunnen onze kennis en kunde inzetten en toepassen op allerlei industriële producten en markten. Van product development tot het realiseren van een compleet technisch werkend prototype. B.engineering is gespecialiseerd in de verzorging van totaalprojecten, maar is ook in staat om delen hiervan uit te voeren.

Werktuigbouwkunde, industriële productontwikkeling en mechatronica ontwikkeling zijn onze specialismen. We kunnen daarbij ook ondersteuning bieden op gebied van aansturing en elektronica. Daarnaast hebben we kennis van interieur onderdelen en grafische oplossingen. Vanuit onze vestiging in Bergeijk fungeren wij als verlengstuk van uw afdeling. Zo maken we samen met u de producten van de toekomst, want vernieuwing zit in ons DNA.

We bieden onze klanten geïntegreerde oplossingen, maakbaar, maar vooral haalbaar. Hoe groot of klein, ingewikkeld of gewoon de vraag ook is. Grensverleggend waar nodig maar altijd solide. Dat wat onmogelijk lijkt, toch mogelijk maken.

Met welk specialisme kunnen we u van dienst zijn?

Maak kennis!

Erik Groot
Business Unit Director
Bel +31 (0)6 1529 4100
Erik.groot@b.engineering

Contactgegevens

B.engineering
Stökskesweg 11
5571 TJ Bergeijk
Nederland
Bel +31 (0)497 210 011
Info@b.engineering

© B.engineering • Stökskesweg 11 • 5571 TJ Bergeijk • Nederland • Tel: +31 (0)497 210011Info@b.engineering